Client: DINAMIC WASH SERVICE SRL
Data proiect: 04.12.2018
Website: www.dinamic-reparatii-masini-spalat.ro

Descriere client: Dinamic este o firma specializata in reparatii masini de spalat in Bucuresti si Ilfov. Sunt o echipa de oameni muncitori care au mers in totalitate pe alegerile noastre in privinta designului cat si a canalelor de promovare.

Textele din site au fost realizate de noi astfel incat sa le putem optimiza inca de la inceput pentru reparatii masini de spalat rufe vase si uscatoare pentru orice model si marca.

Reparatii Masini Spalat Bucuresti

Creare site reparatii masini de spalat

Va place acest proiect? Aveti nevoie de un site similar cu cel de creare site reparatii masini de spalat ? Ne puteti contacta online sau telefonic. Va garantam un web design unic, optimizat SEO, responsive ce va poate prezenta firma, serviciile si produsele intr-un mod profesionist.

Prin colaborarea cu Media90 beneficiati de garantia calitatii prin plata integrala la finalizarea proiectului, astfel va asiguram realizarea tuturor modificarilor dorite pana la rezultatul asteptat de dumneavoastra.

Cat costa un website?

Pentru detalii legate de costuri si servicii puteti vizita pagina dedicata pentru creare site web de aici. Pentru pareri primite de la cei care au lucrat cu noi va invitam sa vizitati pagina de pareri clienti.