despre media90

Despre noi

Numele MEDIA90 reprezinta tipul serviciilor prestate si anul
1990 in care a aparut World Wide Web, abreviat www, numit scurt si web.

Servicii complete

Am incercat sa oferim clientilor o grila de servicii cat mai larga astfel incat sa ne ocupam de proiect de la A la Z pentru rezultate cat mai bune si costuri cat mai mici.

  • creare logo / redesign logo
  • domeniu si hosting pentru site / magazin
  • creare site web sau magazin online
  • optimizare SEO onpage
  • administrare si mentenanta site
  • grafica in ton cu identitatea online

Din 2008

Primele proiecte au fost in anul 2008, la inceput lucram ca freelancer dupa care am infiintat un PFA urmand ca apoi sa realizam Idei Vizuale, Littlefoot Design si in cele din urma agentia MEDIA90 . Am aparut in perioada in care nu existau foarte multe siteuri in internetul romanesc si am crescut odata cu acesta. Am incercat sa tinem pasul cu tot ce este nou, sa privim mai mult exemplele internationale in materie de design si sa le adaptam proiectelor noastre.

Primele servicii au fost cele de: web design, realizare magazine online, urmand ca de la client la client in functie de cerinte sa ne perfectionam pentru servicii de grafica 2D. Odata cu numarul mare de siteuri online, a aparut si concurenta atat pentru clientii vechi cat si pentru cei noi, fapt ce a dus la aparitia de noi servicii in lista MEDIA90 ca optimizare SEO onpage.

Echipa MEDIA90

Este greu sa facem o lista cu echipa, aceasta este diferita de la proiect la proiect, lucram in colaborare cu diverse persoane sau firme pe domeniile: traduceri continut in diverse limbi, programatori specializati in diverse domenii, experti in retele de socializare, editori video, fotografi, bloggeri, firme de print si multi altii.

Am ajuns la aceasta formula dupa toti acesti ani de experienta, o formula de succes pentru noi, in care am strans aproape oameni talentati si firme de calitate.

Stefan Piciorus

Stefan Piciorus

manager / web developer


Lucrez ca webdeveloper si grafician de peste 9 ani, am crescut de la proiect la proiect prin noi provocari din partea clientilor. Pe langa asta sunt si formator autorizat de Ministerul Educatiei si am predat cursuri de web design si grafica, am scris si doua suporturi de curs pentru aceste domenii de activitate.