Clienti

Pe aceasta pagina am adunat o parte din impresiile celor care au lucrat cu noi.
Aceste mesaje de incurajare / pareri de la clienti, ne ajuta sa mergem mai departe si ne ofera o satisfactie deosebita.

Rating din partea clientilor pe facebook

VEDETI PARERILE

Pareri clienti MEDIA90

Marius Danciu clienti Media90

Marius Danciu

I-DID

Am avut o colaborare excelenta cu aceasta echipa. Pe langa faptul ca sunt profesionisti, stiu sa trateze clientii cu respect. Da, este destul de rar acest lucru. Noi nu suntem web-design-eri sau graficieni si unele idei/intentii nici nu le puteam exprima prea clar dar asta nu a fost o piedica pentru aceasta echipa.

Roman Viorel clienti Media90

Roman Viorel

ALIAT

Am facut o treaba buna impreuna, raspund la telefoane si emailuri, inteleg ce li se cere si incearca sa iti rezolve cat mai repede toate problemele care apar. Pe langa asta sunt creativi si au aceea empatie necesara dincolo de limitele profesionale. Keep up the good work

Iana Alecsandri

DI-VET

Cea mai cool echipa….mi-am lăsat businessul pe mâinile lor și bine am făcut! Imaginație debordanta, calitate exemplara, profesionalism desăvârșit în administrarea și organizarea domeniilor care ne reprezintă activitatea! Creștem împreună! Bravo copii, tineti-o tot așa!

Vlad Faur

TTHAMISA LEMN TEC

O echipă tânara și dinamica cu care este o adevărată plăcere să lucrezi. Creativitatea, comunicarea si promptitudinea sunt calitatile care ar descrie cel mai bine această firma. O recomand fără niciun fel de reținere!
Mulțumesc încă o dată în mod special lui Stefan pentru tot!

Adrian Bratucu

RESTAURANT NONAME

O echipa care te ajuta atunci cand ai nevoie… adevarati profesionisti!!!
Recomand cu incredere

Cristiana Nitescu

Cristiana Nitescu

SERENDIPITY SERVICES

Seriozitate, profesionalism și promptitudine, am colaborat pentru realizarea site-ului serendipityservices.ro! Recomand cu încredere!

Constantin Dumitru

Constantin Dumitru

ATTITUDESALON

Excelent! 5 ***** cu dezamagirea ca nu exista mai multe stele  Recomand! O echipa de profesionisti cu care am avut bucuria sa colaborez la site-ul nostru foarte bine si rapid!

Savulescu Cristina Elena

Savulescu Cristina Elena

CABINET AVOCATURA SAVULESCU

O echipa de tineri entuziasti si profesionisti in acelasi timp, au venit mereu si promt cu solutii pentru solicitarile mele! Mulțumesc ca v-am descoperit, va recomand cu plăcere oriunde si oricând.

Ramona Glodeanu

Ramona Glodeanu

BRITACADEMY

O echipa de profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului. Stefan / Media90 a inteles foarte bine ce imi doresc pentru realizarea site-ului si a venit cu idei excelente, care au completat conceptul initial. Il recomand pentru profesionalism, deschidere, abilitati de comunicare si pentru un rezultat final de exceptie!

Cristi Bucur

Cristi Bucur

FOTOGRAF PROFESIONIST

Sunt la prima colaborare dar am ramas placut surprins de rapiditatea si profesionalismul cu care s-a realizat acest proiect. Nu in ultimul rand trebuie mentionata seriozitatea. Vedem in jurul nostru o multime de persoane pregatite foarte bine profesional dar cu care nu poti colabora din cauza lipsei de seriozitate. Asadar apelati la ei fara retinere, veti fi multumiti pe deplin !

Oana Craciun

Oana Craciun

ALIAT

Am colaborat foarte bine pentru o serie de website-uri create in cadrul unor proiecte POSDRU: Stefan a raspuns foarte prompt la toate solicitarile si ideile noastre, designul a fost unul modern, ingenios si adaptat tiparelor actuale de comunicare, iar la final am primit si tutoriale pentru echipele noastre, plus suport ulterior, de cate ori am avut intrebari, de orice fel

Oana Tulpan

Oana Tulpan

TARGETLAB SRL

Cea mai placuta surpriza in web design pentru mine. Am colaborat cu aceasta minunata echipa intr-un mod atat de natural, ne-am inteles de la primele idei si ceea ce ei au realizat (si intr-un timp foarte scurt) a fost peste asteptari. Suna poate de plastic, but it’s fantastic: am sa-i recomand cu placere, voi continua sa apelez la Media90 pentru viitoare proiecte si… felicitari pentru un profesionalism out of order!!! Multumesc inca o data pentru experienta si rezultate!

Profir Adrian

Profir Adrian

PROFI PRINT SRL

Profesionalism, rapiditate , creativitate. Recomandam cu incredere serviciile Media90. Am lucrat impreuna pentru realizarea siteului, magazinului online si in campanii de promovare.

Serban Crenganis

Serban Crenganis

SKOP SOLUTION SRL

I have worked with Stefan / Media90 on a SEO project for my company’s web page. All I can say is that he can do miracles. He is one of the few left who are able to keep his promises and deliver a little bit more that you are hoping to get. Yes, I recommend Media90 for his web skills.

Nistor Albert

Nistor Albert

EURO CLIMA EFECT SRL

Recomand cu caldura pentru profesionalism, eficienta si rezultate foarte bune in colaborarea cu agentia Media90. Multumit pe deplin atat pentru magazinul online cat si pentru siteul de prezentare cu rezultate foarte bune in promovare. Am lucrat cu ei si pentru grafica de colantare a masinii.

David Emanuel

David Emanuel

OKFEA / LIVIN’ FRESH

Cand nu ai nici o idee cum va arata site-ul tau, Media90 cu siguranta te va surprinde placut!