Client: ALIAT ONG
Data proiect: 25.02.2015
Website: www.aliat-ong.ro

Descriere client: Asociatia ALIAT este formata dintr-un grup de profesionisti ce se ocupa cu prevenirea si tratarea adictiilor, fiind una din primele organizatii ce profeseaza in acest domeniu. Scopul este de a sprijini si a da informatii persoanelor cu diferite adictii, in special consumul de alcool si droguri.

Aliat-ong.ro - Creare site asociatie

Creare site asociatie

Va place acest proiect? Aveti nevoie de un site similar cu cel de Creare site asociatie ? Ne puteti contacta online sau telefonic. Va garantam un web design unic, optimizat SEO, responsive ce va poate prezenta firma, serviciile si produsele intr-un mod profesionist.

Prin colaborarea cu Media90 beneficiati de garantia calitatii prin plata integrala la finalizarea proiectului, astfel va asiguram realizarea tuturor modificarilor dorite pana la rezultatul asteptat de dumneavoastra.

Cat costa un website?

Pentru detalii legate de costuri si servicii puteti vizita pagina dedicata pentru creare site web de aici. Pentru pareri primite de la cei care au lucrat cu noi va invitam sa vizitati pagina de pareri clienti.