Site Web

Creare site, Web design

Crearea unui site web a devenit oarecum obligatorie pentru o firma care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia. Indiferent ca este vorba de un site mic de prezentare sau unul elaborat sau chiar o platforma, acesta reprezinta imaginea firmei.

DETALII SERVICIU
creare site, web design sau realizare site

Recreare Site – ReDesign

Un serviciu din ce in ce mai popular. Atat clientii nostri vechi cat si clienti noi, apeleaza la recreare site – redesign, atunci cand vine vorba de un site cu vechime sau de un rezultat neplacut in urma colaborarii cu alta firma web. Odata cu evolutia internetului apar noi functionalitati, standarde si desigur stiluri de design.

DETALII SERVICIU
Recreare Site – ReDesign

Optimizare SEO

Optimizare SEO, un serviciu ce contribuie radical la aparitia siteului in cautarile google. Un site fara optimizare SEO nu este inteles corect de motoarele de cautare, iar campaniile de promovare si SEO offpage au un impact scazut.

DETALII SERVICIU
optimizare seo onsite

Securitate Site Web

Platforma CMS wordpress are o lista lunga de avantaje, aceasta perimite o administrare usoara pentru clienti si posibilitatea integrarii unui numar nelimitat de functii. Principalul dezavantaj este reprezentat de bresele de securitate, insa prin serviciul de securitate site le putem preveni.

DETALII SERVICIU
securitate site wordpress

Administrare si Mentenanta Site

De cele mai multe ori firmele care detin siteuri nu isi actualizeaza informatiile din cauza panoului de administrare. Noi oferim pentru fiecare site un video dedicat cu modul de administrare. Insa daca panoul de administrare nu este folosit regulat, nu va puteti invata cu modul de lucru si trebuie revizionat acest video. Din aceasta cauza am adaugat serviciul de administrare site.

DETALII SERVICIU
Administrare si Mentenanta

Creare Continut Site

Majoritatea clientilor stiu ce doresc sa contina siteul, dar cand vine vorba de creare continut apar problemele. De cele mai multe ori acestia nu isi gasesc cuvintele sau nu reusesc sa scrie mai mult de 1-2 pagini. Pentru un site web este nevoie de un continut mai mare si elaborat.

DETALII SERVICIU
Creare Continut Site

Domeniu Web si Gazduire

O parte din clienti nu inteleg exact care este rolul domeniului web si al gazduirii. Ne putem gandi la domeniu ca la o usa de acces catre o camera, camera este reprezentata de gazduire. Practic domeniul permite vizitatorilor sa vada ce este gazduit in aceasta „camera virtuala” care este reprezentat de un folder online.

DETALII SERVICIU
Domeniu Web si Gazduire

AVETI NEVOIE DE ALT SERVICIU?

Telefon: 0723 19 41 48 / Email: contact@media90.ro