Proiectare 3D

Proiectare 3D exterior

Randarile arhitecturale / proiectare 3d se adreseaza unui spectru larg de clienti, de la persoanele fizice care doresc sa isi planifice o locuinta, pana la constructori, arhitecti, designeri sau  dezvoltator imobiliar. Randarile reprezinta un mijloc digital si realist de realizare a unui proiect  sau unei anume teme.

DETALII SERVICIU
Proiectare 3D – exterior, case, cladiri, rezidential

Proiectare 3D interior

Randarile de interior presupun un studiu amanuntit asupra conceptului de amenajare, organizarea spatiului precum si propunerile de mobilier si corpuri de iluminat. Proiectarea de interior – reprezinta un mijloc digital si realist de realizare a unui proiect  sau unei anume teme. Prezentarile 3D sunt obtinute in urma unui proces de creatie grafica tridimensionala folosind computere si software special.

DETALII SERVICIU
Proiectare 3D interior, case, apartamente, comercial

Proiectare 3D produs

Randarile de produs, obiecte reprezinta o varianta rapida si economica. Indiferent ca vorbim de piese de mobilier, vestimentare, ansambluri metalice sau chiar insule comerciale, indiferent de tipul lor, o proiectare de produs ofera o serie de imagini realiste. Proiectarea 3D poate fi mai ieftina fata de sedintele foto si mult mai simplu de realizat, nu necesita transportul produselor sau prezenta lor fizica

DETALII SERVICIU
Proiectare 3D produs, obiecte, insule

Proiectare 3D rezidentiale

Pachetul pentru proiectare ansambluri rezidentiale se adreseaza dezvoltatorilor imobiliari. Randarile 3D au un impact major asupra clientului, de cele mai multe ori acestea primeaza inaintea textului cu informatii. Cu ajutorul imaginilor 3D puteti creste numarul de locuinte vandute din stadiul de proiect si puteti configura locuintele in functie de cerintele clientului.

DETALII SERVICIU
Proiectare 3D ansambluri rezidentiale