Proiectare 3D ansambluri rezidentiale

Proiectare 3D ansambluri rezidentiale

Pachetul pentru proiectare 3D ansambluri rezidentiale se adreseaza dezvoltatorilor imobiliari. Randarile 3D au un impact major asupra clientului, de cele mai multe ori acestea primeaza inaintea textului cu informatii. Cu ajutorul imaginilor 3D puteti creste numarul de locuinte vandute din stadiul de proiect si puteti configura locuintele in functie de cerintele clientului.

Randarile reprezinta un mijloc digital si realist de realizare a unui ansamblu rezidential.

 • Modelare 3D
 • Randari arhitecturale
 • Filmari/Tururi virtuale
 • Plasare in sit (Bird Eye, Google Maps)
PORTOFOLIU PROIECTE 3D

Cum se realizeaza

Prezentarile 3D sunt obtinute in urma unui proces de creatie grafica tridimensionala folosind computere si software special. Gaficienii MEDIA90 utilizeaza 3dMax si Cinema 4D. Acestea pot fi realizate sub forma de imagini statice sau clipuri video. Etapele realizarii unui proiect 3D implica: modelarea obiectelor din scena, texturarea lor, iluminarea scenei si randarea.

Proiectare 3D ansambluri rezidentiale

Pachet 3D ansambluri rezidentiale

Rezultatele si componentele pachetului sunt:

 1. Randari exterioare – de ansamblu sau detaliat. Prezentarea complexului, strazilor si impartire
 2. Randari arhitecturale – detalierea arhitecturii si stilului ansamblului
 3. Randari peste etaj cu compartimentare
 4. Randare a fiecarei locuinte – este unul din cele mai importante aspecte, prezentarea fiecarei locuinte creste sansele vanzarii acesteia cu 80%.
 5. Prezentare PDF pentru fiecare apartament / casa / locuinta

Ce reprezinta prezentarea PDF

Acest document reprezinta o detaliere a locuintei, apartamentului sau casei, intr-un mod dinamic si usor de inteles. Pe langa proiectarea 3D de interior, care poate fi atat de ansamblu / impartire cat si detaliata pe camere, se poate face si proiectarea de prezentare la nivelul cladirii sau complexului.

Alaturi de imagini sunt atasate si detalii tehnice si specificatii din cadrul ansamblului sub forma de text. Aceste prezentari pot fi folosite atat pentru print, sub forma de cataloage cat si in format digital / online in cadrul siteului de prezentare.

VEZI EXEMPLU PREZENTARE PDF

Servicii conexe

Pe langa proiectare 3D ansambluri rezidentiale va recomandam si serviciile:

 • Creare Site – crearea unui site web a devenit oarecum obligatorie pentru o firma care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia.
 • Creare Magazin Online – ofera clientilor posibilitatea de a vinde produse cu costuri foarte reduse in comparatie cu amenajarea unui magazin fizic, costurile chiriei, utilitatilor si a angajatilor.
 • Optimizare SEO si Promovare– dupa finalizarea siteului daca doriti sa il promovati si sa ajungeti la clienti mai rapid acest serviciu este solutia ideala
 • Creare Grafica – pastreaza linia de design cu cea din mediul online, puteam realiza grafica pentru identitatea firmei, de la carti de vizita pana la bannere stradale sau design de produs

CONTACT – CERE OFERTA PROIECT

Telefon: 0723 19 41 48 / Email: contact@media90.ro