Magazin Online

Creare Magazin Online

Serviciul de Creare Magazin Online este unul foarte cautat pentru ca ofera clientilor posibilitatea de a vinde produse cu costuri foarte reduse in comparatie cu amenajarea unui magazin fizic, costurile chiriei, utilitatilor si a angajatilor.

DETALII SERVICIU
Creare Magazin Online

ReDesign Magazin Online

Un serviciu din ce in ce mai popular. Atat clientii nostri vechi cat si clienti noi, apeleaza la recreare – redesign magazin online, atunci cand vine vorba de un magazin cu vechime sau de un rezultat neplacut in urma colaborarii cu alta firma web.

DETALII SERVICIU
Redesign Magazin Online, Recreare magazin online

Optimizare SEO
Magazin Online

Optimizare SEO magazin online, un serviciu ce contribuie radical la aparitia magazinului in cautarile google. Un magazin fara optimizare SEO nu este inteles corect de motoarele de cautare, iar campaniile de promovare si SEO offpage au un impact scazut.

DETALII SERVICIU
Optimizare SEO Magazin Online

Administrare si Mentenanta

De cele mai multe ori firmele care detin magazine online nu isi actualizeaza informatiile din cauza panoului de administrare. Noi oferim pentru fiecare magazin un video dedicat cu modul de administrare. Insa daca panoul de administrare nu este folosit regulat, nu va puteti invata cu modul de lucru si trebuie revizionat acest video. Din aceasta cauza am adaugat serviciul de administrare magazin online.

DETALII SERVICIU
Administrare si Mentenanta Magazin Online

Creare Continut Magazin

Nu este suficient sa scrii un simplu text, acesta trebuie sa fie cuprinzator, detliat, sa raspunda la intrebari legate de produse si modalitati de livrare si plata, si sa nu plictiseasca vizitatorul. Serviciile de asemenea trebuiesc prezentate intr-o maniera corecta.

DETALII SERVICIU
Creare Continut Magazin Online

Domeniu Web si Gazduire

O parte din clienti nu inteleg exact care este rolul domeniului web si al gazduirii. Ne putem gandi la domeniu ca la o usa de acces catre o camera, camera este reprezentata de gazduire. Practic domeniul permite vizitatorilor sa vada ce este gazduit in aceasta „camera virtuala” care este reprezentat de un folder online.

DETALII SERVICIU
Domeniu Web si Gazduire Magazin Online