Creare Continut Site

Creare Continut Site

Majoritatea clientilor stiu ce doresc sa contina siteul, dar cand vine vorba de creare continut apar problemele. De cele mai multe ori acestia nu isi gasesc cuvintele sau nu reusesc sa scrie mai mult de 1-2 pagini. Pentru un site web este nevoie de un continut mai mare si elaborat.

Nu este suficient sa scrii un simplu text, acesta trebuie sa fie cuprinzator, sa raspunda la intrebari si sa nu plictiseasca vizitatorul. Serviciile sau produsele de asemenea trebuiesc prezentate intr-o maniera corecta.

Continut SEO

Un alt aspect important este optimizarea continutului din punct de vedere SEO. Trebuiesc respectati parametri SEO pentru obtinerea de rezultate in cautarile google. Cea mai intalnita si gresita metoda este: continut copiat de pe alte siteuri ce duce la efecte dezastruoase asupra pozitiei in motoarele de cautare. Din acest motiv nu recomandam sub nicio forma continut copiat de pe alte siteuri.

Creare Continut Site

Domenii pentru creare continut

Oferim servicii de creare continut pentru:

 • continut text standard sau optimizat SEO pentru siteuri si descrieri pentru produse/servicii
 • continut publicitar pentru materiale grafice (reviste, mape, flyere etc.)
 • advertoriale / articole SEO pentru bloguri si publicatii online
 • texte pentru campanii publicitare
 • continut pentru newsletter
 • continut pentru comunicate de presa si evenimente
 • texte pentru promovarea in social – Facebook, Twitter, LinkedIn etc

Cui ii sunt dedicate serviciile noastre?

Ne adresam tuturor celor care au nevoie de continut, atat celor care realizeaza siteul sau materialele grafice cu MEDIA90, cat si clientilor care au nevoie doar de realizarea de continut si nu au timpul necesar pentru a-l scrie sau pur si simplu nu sunt pasionati de acest lucru.

Echipa noastra de content writeri are o experienta masurata in mii de pagini redactate si poate sa ofere texte de cea mai buna calitate si optimizate SEO.

Servicii conexe

Pe langa creare continut va recomandam si serviciile:

 • Creare Site – crearea unui site web a devenit oarecum obligatorie pentru o firma care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia.
 • Mentenanta – Administrare – daca doriti ca noi sa supraveghem si chiar sa actualizam continutul siteului lunar, atunci o sa aveti nevoie de acest serviciu
 • Domeniu – Gazduire – daca nu aveti deja un domeniu (.ro, .com etc) sau un hosting pentru site, il puteti lua de la noi, oferim gazduire SSD cu trafic nelimitat, adrese de email si spatiu generos
 • Optimizare SEO si Promovare – dupa finalizarea siteului daca doriti sa il promovati si sa ajungeti la clienti mai rapid acest serviciu este solutia ideala
 • Creare Grafica – pastreaza linia de design cu cea din mediul online, puteam realiza grafica pentru identitatea firmei, de la carti de vizita pana la bannere stradale sau design de produs

CONTACT – CERE OFERTA PROIECT

Telefon: 0723 19 41 48 / Email: contact@media90.ro