Proiectare 3D

Proiectare 3D mansarda interior

Proiectare 3D interior, case, apartamente, comercial

MEDIA90 ofera serviciul de proiectare 3D interior, case, apartamente, comercial. Randarile de interior presupun un studiu amanuntit asupra conceptului de amenajare, organizarea spatiului precum si propunerile de mobilier si corpuri de iluminat. Proiectare 3D interior – reprezinta un mijloc digital si realist de realizare a unui proiect  sau unei anume teme.

Randarile din cadrul proiectului de Proiectare 3D mansarda interior reprezinta un mijloc digital si realist de realizare a unui ansamblu rezidential.

  • Modelare 3D
  • Randari arhitecturale
  • Filmari/Tururi virtuale

Cum se realizeaza o Proiectare 3D mansarda interior

Prezentarile 3D sunt obtinute in urma unui proces de creatie grafica tridimensionala folosind computere si software special. Gaficienii MEDIA90 utilizeaza 3dMax , V-Ray si Cinema 4D. Acestea pot fi realizate sub forma de imagini statice sau clipuri video. Etapele realizarii unui proiect 3D implica: modelarea obiectelor din scena, texturarea lor, iluminarea scenei si randarea.


Proiectare 3D mansarda interior

Ce avantaje ofera proiectarea 3D. Proiectare 3D mansarda interior – ofera o serie de avantaje fata de prezentarile 2D obtinute prin desen si ilustratie. Printre acestea se numara:

  • posibilitatea de a obtine imagini din orice unghi
  • pot fi modificate foarte usor culorile (texturile) si iluminarea
  • se pot efectua modificari nelimitate asupra asezarii si geometriei obiectelor, in orice moment, fara a afecta considerabil timpul de executie al proiectului
  • imaginile rezultate sunt realiste si foarte precise, bazandu-se pe dimensiunile exacte ale tuturor obiectelor din scena si fiind realizate prin folosirea unor perspective naturale
  • se pot realiza secvente animate ale scenei sau chiar interactive prin tehnologii ca Adobe 3D sau Shockwave

Ce reprezinta prezentarea PDF

Acest document reprezinta o detaliere a locuintei, apartamentului sau casei, intr-un mod dinamic si usor de inteles. Pe langa proiectarea 3D de interior, care poate fi atat de ansamblu / impartire cat si detaliata pe camere, se poate face si proiectare Ansamblul Rezidential 3D la nivelul cladirii sau complexului.

Alaturi de imagini sunt atasate si detalii tehnice si specificatii din cadrul ansamblului sub forma de text. Aceste prezentari pot fi folosite atat pentru print, sub forma de cataloage cat si in format digital / online in cadrul siteului de prezentare.


Iti place proiectul realizat de noi?

Cere o oferta de pret pentru proiectul tau