Despre & Cariere

Despre MEDIA90 si cum am inceput

Primele proiecte au fost in anul 2007, la inceput lucram ca freelancer dupa care am infiintat un PFA urmand ca apoi sa realizam agentia MEDIA90 . Am aparut in perioada in care nu existau foarte multe siteuri in internetul romanesc si am crescut odata cu acesta. Am incercat sa tinem pasul cu tot ce este nou, sa privim mai mult exemplele internationale in materie de design si sa le adaptam proiectelor noastre.

Primele servicii au fost cele de: web design, realizare magazine online, urmand ca de la client la client in functie de cerinte sa ne perfectionam pentru servicii de grafica 2D si proiectare 3D. Odata cu numarul mare de siteuri online, a aparut si concurenta atat pentru clientii vechi cat si pentru cei noi, fapt ce a dus la aparitia de noi servicii in lista MEDIA90, de promovare si optimizare SEO onsite si offsite.

media90

Servicii complete si costuri reduse

Am incercat sa oferim clientilor o grila de servicii cat mai larga astfel incat sa ne ocupam de proiect de la A la Z pentru rezultate cat mai bune si costuri cat mai mici. De exemplu pentru o firma putem oferi serviciile de mai jos si nu numai:

  • creare logo / redesign logo
  • domeniu si hosting pentru site / magazin
  • creare site web sau magazin online
  • proiectare 3D produse sau servicii
  • optimizare SEO si promovare
  • securitate site
  • administrare si mentenanta
  • grafica in ton cu identitatea online – carti de vizita, bannere etc.

Echipa MEDIA90

Este greu sa facem o lista cu echipa, aceasta este diferita de la proiect la proiect, lucram in colaborare cu diverse persoane sau firme pe domeniile: traduceri continut in diverse limbi, programatori specializati in diverse domenii, experti in retele de socializare, editori video, fotografi, bloggeri, firme de print si multi altii.

Am ajuns la aceasta formula dupa toti acesti ani de experienta, o formula de succes pentru noi, in care am strans aproape oameni talentati si firme de calitate.

Stefan Piciorus

Stefan Piciorus

manager/ web developer / grafician


Lucrez ca webdeveloper si grafician de peste 9 ani, am crescut de la proiect la proiect prin noi provocari din partea clientilor. Pe langa asta sunt si formator autorizat de Ministerul Educatiei si am predat cursuri de web design si grafica, am scris si doua carti pentru aceste domenii de activitate.

Alexandru P

grafician 2D / proiectare 3D


Cu o viziune in spatiu 3D si cu o experienta de peste 7 ani, Alex se ocupa de serviciile de proiectare 3D. Realizeaza cladiri, interioare si chiar poze de produs. Proiectele sunt realiste si finalizate in timp record. Experienta si-a pus amprenta si pe grafica, design 2D.

Alexandru P

Daiana D

content writer


Persoana care iubeste sa scrie din echipa MEDIA90. Cuvintele mi-au devenit prieteni care ma ajuta sa transmit mesaje ce se vor auzite de cat mai multe persoane. Scriu de ani, din pasiune si din convingerea ca prin cuvinte poti sa convingi, poti sa ajuti, poti sa schimbi.

Diana D

Mihai C

social / facebook / SEO


Atunci cand vine vorba de campanii pe facebook si in retelele sociale, Mihai este omul cheie pentru MEDIA90. Cat priveste serviciile de SEO, si aici are un rol important, este foarte rapid si serios, reusind sa realizeze intr-un timp record o retea de linkuri in mediul online.

Mihai C

Numele Tau

ce iti place sa faci din pasiune?


Doresti sa intri in echipa MEDIA90? Te asteptam cu drag, trebuie doar sa indeplinesti urmatoarele cerinte: experienta, seriozitate, rapiditate si sa lucrezi din pasiune. Domeniu? Orice domeniu legat de media, fie ca iti place sa lucrezi online (web, video, seo etc.) sau offline (desen, creatie) sau ai o inclinatie catre promovare si advertising, te asteptam sa ne contactezi.

cariere agentie de publicitate

Cariere Agentie de Publicitate

Completeaza formularul de contact de mai jos.

CV sau alte materiale: